De Zoon des mensen en de Oude van dagen, Daniel 7:13-14

'De volgende artikelen is vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Google Translator. Onze excuses dat dit niet een perfecte vertaling van de originele Engels artikelen. '

"Ik zag in de nacht visioenen, en zie, een zoon van man kwam met de wolken des hemels en kwam tot de Oude van dagen, en zij brachten hem in de buurt. En er werd hem heerschappij en heerlijkheid, en een koninkrijk, dat alle mensen, volkeren en talen, dient hem."

Daniel 7:13-14 Sinds Jezus als zoon niet werkelijk ontvangen dominion en glorie alle "naties" en "talen" Toen Daniel zag deze visie, weten we dat dit een profetische visie op de toekomstige heerlijkheid dat Jezus zou ontvangen wanneer hij heerst over alle volkeren, naties en talen van de aarde.

Aangezien God "...doet dingen die niet behandeld alsof ze zijn" (Romeinen 4:17 NIV), kunnen we zien hoe Jezus was reeds glorie in de geest en Gods plan voordat hij daadwerkelijk geïnde glorie. Dit is dat de heerlijkheid die Jezus sprak toen hij zei, "...

De heerlijkheid die ik met u had voordat de wereld was" in Johannes 17:5. Voor Jezus al glorie omdat hij dat al glorie voor zijn geboorte.

Merk ook op dat Jezus wordt gesproken van "de Zoon des mensen" in Daniel 7:13. De Schriften spreken van Jezus als de Zoon des mensen in Daniel 7, want dat zou hij geboren uit zijn moeder Mary als zoon van menselijke voorouders. Want als Jezus letterlijk bestond als zoon van man in de hemel voor zijn geboorte, dan moet Trinitarians ook Jezus een vooraf incarneert God de Man.

Daniel 7:13-14 is het zoveelste voorbeeld van messiaanse profetie waar God denkt en spreekt alsof Christus werd reeds de koninkrijken van de wereld voordat ze daadwerkelijk waren gegeven aan hem.

Net zoals Jezus werd al gesproken van het "Lam dat geslacht werd vanaf de schepping van de wereld" (Openbaring 13:8) voordat hij daadwerkelijk gesloopt, dus Jezus was al gesproken van als heerlijkheid en heerschappij voordat hij werkelijk heeft ontvangen.

Voor meer ARTICLES Gratis BOEKEN Voor Video Teachings, abonneren op onze YOUTUBE KANAAL

7 views0 comments

Recent Posts

See All