Uit de Ware religie

'De achterban boek is vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Google Translator. Onze excuses dat dit niet een perfecte vertaling van de originele Engels boeken. '

Hoe kunt u weten of u in de ware godsdienst

Het is al gezegd, "Heeft het zin dat de geografische ligging van de geboorte of de stamboom waarin één werd geboren te bepalen die religie?" Als een persoon werd geboren in Zuid-Europa en Zuid-Amerika, hij of zij zal waarschijnlijk een katholiek. Indien een persoon werd geboren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, hij of zij zal waarschijnlijk een moslim. Indien een persoon werd geboren in Zuidoost-Azië hij of zij zal waarschijnlijk een boeddhistische. En als iemand werd geboren in India, hij of zij zal waarschijnlijk een hindoe.


De meeste religieuze mensen blindelings volgde de bepaalde godsdienst waarin zij zijn geboren en opgegroeid zonder de zorgvuldige bestudering van de intellectuele integriteit van haar fundamentele overtuigingen. Als een godsdienst is echt een ware religie is dan moet dit overtuigende redenen waarom mensen moeten geloven boven andere religies. Want als iedereen gelooft gewoonweg in hun verschillende godsdiensten, gewoon omdat ze werden gesteld dat weg dan alle godsdiensten beschouwd kon worden echte hoe verschillend ze uit elkaar.


Bijvoorbeeld, moslims en joden geloven dat er slechts één God nog hindoe's en Shintoists geloof in vele goden. Katholieken geloven in gebeden om de heiligen terwijl de protestanten niet. Jehova's getuigen geloven dat Jezus is Michael de aartsengel "gemanifesteerd in het vlees" dan de bijbelse leer dat "God is geopenbaard in het vlees (1 Timoteüs 3:16)." kunnen alle verschillende godsdiensten en sekten van deze godsdiensten zijn terwijl ze haaks op elkaar? Hoe kan een godsdienst geloven dat God is één goddelijke persoon en een andere godsdienst gelooft dat God is veel verschillende goddelijke personen? God kan niet tegelijkertijd één en veel mensen op hetzelfde moment? Het is dus duidelijk dat alle in de wereld verschillende religies niet allemaal gelijk!


Hoe kunnen we dan de gemiddelde asielzoeker Vind de ware religie van de vele valse? De enige manier om te weten of wij werkelijk in de ware religie is voor die persoon aandachtig te bestuderen zijn of haar bijzondere religieuze affiliatie om ervoor te zorgen dat het gebaseerd is op solide basisadviezen pijlers van waarheid en geloofwaardigheid. Het bewijsmateriaal dat de éne ware godsdienst moet goed worden begrepen en uitgelegd in de aanwezigheid van andere vijandige religies. Als er geen duidelijke aanwijzingen dat gegronde redenen waarom men katholiek, protestant, moslim, Hindoe, Boeddhist, etc. vervolgens duidelijk maakt dat de volgelingen van deze religie zijn misleid door valse religieuze systeem. En als de meerderheid van de wereldbevolking religies onwaar zijn is redelijk zinloos om eerlijk dat we zorgvuldig kijken naar de eigen godsdienst te zorgen dat het inderdaad de juiste! Heb je ooit gedaan ? De meeste mensen hebben ingestemd met de godsdienst die ze werden gesteld in als het ware één zonder ooit serieus nemen de tijd en moeite om haar rechtsgeldigheid. Als iemand eerlijk onderzoekt de redenen waarom een godsdienst claims op waarheid berusten en constateert dat dit specifieke religie (dat hij of zij is gerezen in of heeft omarmd) is bewezen onwaar, moet er voldoende eerlijkheid en integriteit te zien van deze religie (of sekte van een wereldreligie) en omarm het echte. Als iemand ziet dat de godsdienst vals is, maar hij of zij bang is om te vertrekken dat religie vanwege angst om afgewezen of vervolgd worden door familie, vrienden en de religieuze mensen wordt geassocieerd met een cultuur, die persoon is een religieuze huichelaar die houdt de erkenning van mannen dan de goedkeuring van God (of de goden van Paganism). Want waarom zou iemand de rest van zijn of haar hele leven ijverig nastreven van een godsdienst die niet berust op intellectuele waarheid en geloofwaardigheid? En waarom zou je bewust kiest voor het volgen van een valse godsdienst met valse beloftes? En waarom zou iemand willens en wetens laat zichzelf en zijn familie te verspillen hun leven afstand een godsdienst die vals?


Hieronder: Katholieke pausen gedwongen katholicisme bij de meeste landen van Europa en Latijns-Amerika. Kan een geloofsovertuiging gelijk want het was opgedrongen zijn voorouders eeuwen geleden?

Eeuwigheid is te lang om de kans op verkeerd! Als u ervoor kiest de verkeerde religie in dit korte leven zal bepalen waar je de hele eeuwigheid. Met andere woorden, als u ijverig volg de juiste religie wordt u beloond met geweldige zegeningen en het eeuwige leven (de meesten van het Jodendom, het christendom en de Islam gelooft in het eeuwige leven, maar als je de verkeerde religie ontvangt u geen zegen, maar, eeuwige verdoemenis in de hel (het merendeel van het Jodendom, het christendom en de Islam gelooft in eeuwige verdoemenis in de hel). Het maakt niet uit wat uw godsdienst is ik weet zeker dat er grote zegeningen beloofde de getrouwe en grote straffen beloofd om de ontrouwe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u echt in de juiste religie, zodat je niet onnodig najagen van woordbreuk en valse beloningen die zal nooit meer aan u en uw gezin. Voor de eeuwigheid te lang is verkeerd!


Als we ervoor zorgen dat we in de goede religie en dat we terecht beloond wij bereid moeten zijn om een intellectueel eerlijk kijkt naar de vermeende basisadviezen bewijzen van het geloof wij zijn gerezen in (of degene die we later hebben omarmd, en vergelijk onze bevindingen met de vermeende bewijzen van andere godsdiensten. Elke religie die niet doorstaan kritisch onderzoek is niet de moeite waard. Vele valse religies gebruik angst tactiek en bedreigingen voor houd aanhouders in dezelfde valse religie van generatie op generatie.

Als een godsdienst is gevestigd op de angst van mannen dan niet juist. Man's intimidatie, vervolging en bestraffing van degenen die afkeren van een bepaalde godsdienst is geen gegronde reden om die godsdienst. Als mensen voortdurend bedreigd verblijven in een bepaalde godsdienst niet zozeer bepaald bewijsmateriaal voor het geloof in dat religie dan is dat niet de waarheid die de godsdienst is gebouwd op maar de angst van mannen. Velen die hebben besloten om hun godsdienst zijn sterk vervolgd door mensen in hun oude godsdienst omdat de oude religie was niet gebaseerd op de waarheid. Veel mensen hebben zelfs door hun ouders en familieleden, alleen maar omdat ze verwerpt het geloof dat zij zijn geboren en getogen in. Elke religie die rammen haar overtuigingen van mensen in de clinch zonder volwassen mensen een keuze te aanvaarden of te weigeren. Zij kan een ware godsdienst. Hoe zal de 16,16 de wereld voor misstanden als alle mensen worden gedwongen te doen?


Het maakt duidelijk en redelijk logisch dat een goddelijke religie zou een back-up van de lessen met duidelijke tekenen en onfeilbare bewijzen bevestigen de woorden van haar grondleggers Profeet(s), Apostel(s) of leerkracht(en). De ware godsdienst moet uiteraard standaard uit de vele valse godsdiensten zodat alle mensheid kon gemakkelijk kennen de ware godsdienst uit de vele valse godsdiensten! Als de godheid in elke religie is almachtig, Alwetend en alwijs, is het redelijk te verwachten dat de gekozen profeten, apostelen, of leraren, die de ware godsdienst wil spreken met onfeilbare uitingen en met tekenen en wonderen waarin de kracht van de godheid van die ware religie. Daarom mag er geen historische, wetenschappelijke, leerstellige of profetische fouten of tegenspraken binnen de uitlatingen of geïnspireerde geschriften van hun godsdienst oprichter(s).

Als een godsdienst is waar zij moeten een verantwoord of feitelijke redenen waarom het klopt. Als iemand niet vinden enig bewijs voor zijn of haar geloof in dat religie dan dat religie niet juist. Als dat beweerde bewijs niet krachtig genoeg om aan anderen (zelfs de critici) vervolgens hoe dat religie kan een ware godsdienst. Er moet een soort concrete bewijzen aan een godsdienst als kan worden genoemd de ware godsdienst.


Als de religie van onze familie of voorouders is bewezen valse dan moeten we eerlijk genoeg om akkoord te gaan met de waarheid over de zaak en eerlijk proberen alleen de waarheid die van boven komt. Het heeft geen zin om blindelings te volgen die bepaalde godsdienst waarin werd geheven, zonder de tijd te nemen om zorgvuldig critique de intellectuele geloofwaardigheid van haar oorsprong. Als je nog nooit eerlijk analyseerde de intellectuele geloofwaardigheid van de religie die je in je bent waarschijnlijk één van 's werelds vele valse religies, veeleer dan de echte!


Wat een tragedie dat zoveel mensen over de hele wereld verspillen hun kostbare leven wijden zich aan zoveel verschillende valse religies of diverse sekten binnen deze religies? Als alle religieuze mensen overal zou grondig bestuderen de kwaliteitsbepaling integriteit van hun bijzondere godsdienst met een intellectueel open en eerlijk hart, dan de rest van de mensheid zou kunnen vinden en erkennen de éne ware godsdienst uit boven. Hoe ik wens dat alle mensen overal zou doen!


Helaas, de meeste mensen zijn niet bereid om grondig te onderzoeken, hun specifieke religie om ervoor te zorgen dat het inderdaad de juiste! Ze krijgt heel boos op iedereen die durft te vragen of bloot valse en tegenstrijdige leerstellingen van de bepaalde godsdienst zijn gerezen in (of hebben omarmd, zonder ooit serieus nemen een moment om de legitimiteit van hun religie. Velen zijn inhoud te zeggen dat hun ouders waren katholiek, moslim of hindoe etc. Dit is dus de reden waarom ze nog steeds in die godsdienst.


Veel mensen die in valse godsdiensten weigeren te horen over andere religies, omdat ze bang zijn voor worden verstoten door hun familie en vrienden. Anderen vrezen zelfs lichamelijk lijden als ze waren om hun godsdienst belijden. Zijn een of meer van deze redenen waarom je in een bepaalde religie? Zo ja, bent u waarschijnlijk een valse godsdienst en een pad dat u en uw gezin van de waarheid dan voor!


Dus de grote meerderheid van de mensen die hebben geleefd hun korte leven hier op aarde te lijden heeft onder de gevolgen van de keuze om de valse godsdiensten van hun voorouders. De profeet Jezus zei: "Als de [spiritueel] blind lead [geestelijk blind] beide vallen in de sloot (Mattheüs 5:14)." Hoewel Jezus sprak dit gezegde waarheid kan terecht worden toegepast op alle religieuze mensen wereldwijd. Zowel de valse religieuze leiders en hun volgelingen vallen in hetzelfde slootje. Daarom is het noodzakelijk dat elke man en elke vrouw grondig te onderzoeken, de oorspronkelijke fundamenten van hun geloof. Het is erg onzorgvuldig en ondoordacht voor iedereen de kans op iemands godsdienst gaat het recht één net, want het was de godsdienst die hij of zij is gerezen in vanaf de geboorte.


Elke religie die niet doorstaan intellectuele kritiek maar heeft tot gevolg dat zich door isolement ten opzichte van andere religies, het gebruik van vervolging of zelfs fysiek geweld te onderdrukken zijn tegenstanders, kan een ware godsdienst. Als er een God is een ware godheid dan hij kon nooit de vergissing van zijn eigen religie zonder voldoende basisadviezen redenen om back-up als het ware religie de mens is te volgen. Anders worden alle van de wereldbevolking kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geloven in een ander soort religie die ze wilden volgen. Daarom is de ware godsdienst moet onderscheiden van de rest van de wereldgodsdiensten door vele goddelijke bevestigingen dat alle andere godsdiensten niet!

Een paar duizend jaar geleden de grote voorouders van alle latere moslims en christenen niet omarm Islam of christendom omdat de overgrote meerderheid van de wereldbevolking waren geboren en getogen afgodendienaren. Minder dan tweeduizend jaar geleden de religie nu bekend als de Islam nog niet bestond, omdat de profeet Mohammed niet geboren was tot de zevende eeuw n.Chr. Ongeveer tweeduizend jaar geleden het christendom stond toen nog in de kinderschoenen en christenen waren slechts een zeer klein deel van de bevolking van de hele bekende wereld. Volgens de annalen van de geschiedenis, uw lange verre voorouders waren waarschijnlijk onder druk gezet om te converteren naar het bepaalde godsdienst u bent nu omarmen vandaag via angst voor harde vervolging of zelfs de dood tot gevolg hebben. De grote meerderheid van belijden christenen in Europa werden aangezet en conformeert aan de diverse kerkelijke staat vormen van steungroepen Christendom. Hetzelfde kan gezegd worden van veel van de vroegste volkeren omzetten naar de islam. Ze werden gedwongen om toe te treden tot de nieuwe religie van de islam angst gedwongen slavernij, zware belasting, of lichamelijk letsel.

Het bewijs dat katholieke christendom en islam vervolgd elkaar

de volgende citaten zijn afkomstig uit de Wikipedia encyclopedie

Vervolging van de moslims in het zuiden van Europa

"In eerste instantie, de moslimbevolking deed het goed in Sicilie in de eerste 100 jaar van de Normandische verovering. Arabieren bleef bevoorrechte op het gebied van regering. Inderdaad, 4000 Saraceense archers nam deel aan diverse veldslagen tussen Christelijke krachten. Wanneer de Normandiërs en later het huis van Anjou verloor de controle over het eiland naar Peter van Aragon, de Islam begon te dalen. Normandische heersers een gestage Latinization (omschakeling van eiland naar het katholicisme). Sommige moslims de mogelijkheid feigning conversie, maar dergelijke maatregelen slechts konden bepalen individuele bescherming en kon niet houden in een gemeenschap (pagina 35).".


"Siciliaanse moslims bevolking afhankelijk waren van de willekeur van hun christelijke heersers en uiteindelijk op royal bescherming. Toen Koning Willem de goede stierf in 1189, deze koninklijke bescherming werd opgeheven, en werd de deur geopend voor grootschalige aanvallen op het eiland moslims. De islam is niet langer een grote aanwezigheid in het eiland van de 14e eeuw. Gedogen van moslims eindigde met toenemende Hohenstaufen. Hoeveel repressiemaatregelen, gepasseerd door Frederik II, werden geïntroduceerd om de pausen die kan tolereren Islam wordt beoefend in het hart van de christenen,[36], wat resulteerde in een opstand van Sicilië moslims.[37] Dit vertaald georganiseerd verzet en systematische represailles[38] en het laatste hoofdstuk van de islam in Sicilië. De rebellion uitgewoed, maar directe pauselijke druk geïnduceerde Frederick to mass al zijn islamitische onderdanen diep in de Italiaanse achterland, Lucera.[37]".


Op het Iberisch schiereiland

"Afhankelijk van de lokale capitulations, lokale moslims mochten blijven (JAR's) met bepaalde beperkingen en geassimileerd door de christelijke bevolking. Na de verovering van Granada, alle Spaanse moslims waren onder christen-regel. De nieuw verworven bevolking sprak Arabisch en de campagnes om te zetten mislukten. Wetgeving werd geleidelijk ingevoerd om de Islam, afgesloten met de moslims gedwongen zich te bekeren tot het katholieke geloof door de Spaanse inquisitie. Zij stonden bekend als Moriscos en beschouwd als nieuwe christenen. Verdere wetten werden ingevoerd, zoals op 25 mei 1566, bepaalt dat 'zij moesten afzien van het gebruik van het Arabisch, veranderen hun kostuums, die hun deuren open moeten blijven elke vrijdag en andere feest dagen en dat hun baden, publiek en privaat, te worden gesloopt."[39]. De reden deuren moesten worden gelaten, teneinde te bepalen of ze stiekem geen islamitische festivals.[40] Filips II besteld de vernietiging van alle openbare baden op het terrein van de relikwieën van ontrouw, berucht om hun gebruik door moslims die hun zuivering riten.[41][42] Het bezit van boeken of papieren in het Arabisch was in de buurt van het concrete bewijs van ongehoorzaamheid met zware gevolgen.[43] Op 1 januari 1568, christelijke priesters werden besteld om alle islamitische kinderen, in de leeftijd tussen 3 en 15, en plaats ze in scholen, waar ze moeten leren Castiliaanse en christelijke leer.[44] al deze wetten en maatregelen die nodig zijn om gedwongen te worden geïmplementeerd, en van veel vroeger. In Aragon, tijdens de afsluiting van de 15e eeuw, vijftig duizend moslims werden ter dood gebracht en dubbel zoveel gedwongen af te zien van hun religie.[45]


Tussen 1609