U Engelen Pardon zonde? Exodus 23:21

'De volgende artikelen is vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Google Translator. Onze excuses dat dit niet een perfecte vertaling van de originele Engels artikelen. '

"Zie, ik zal een engel voor u guard kom langs de weg en om u op de plaats die ik heb voorbereid. Op je hoede moet zijn voor hem en gehoorzaam zijn stem; niet worden opstandig tegenover hem, want hij zal geen pardon uw transgressie, aangezien mijn naam is in hem." Exodus 23:21


De Hebreeuwse geschriften bewijzen dat God heeft angelic priesters die minister in de hemel op een veel meer transcendente niveau dan de mens priester die ooit op aarde.


Het Oude Testament Tabernakel en tempel was een kopie van de originele tabernakel en altaar in de hemel. Bijvoorbeeld Hebreërs 8:5 staat: "Ze serveren bij een heiligdom die een kopie en schaduw van wat in de hemel (NIV).".


Openbaring 11:19, "en de tempel van God werd geopend in de hemel, en er was gezien in Zijn tempel de ark van zijn testament".


Openbaring 15:5: "Na deze zag ik en in de hemel de tempel, dat is de tabernakel van de getuigenis werd geopend."


Jesaja 6:6, "dan één van de serafim vloog naar mij met een levend steenkool in zijn hand, die hij had gehouden met een tang van het altaar. Met name zal hij raakte mijn mond en zei: Zie, deze heeft uw lippen; uw SCHULD IS WEGGENOMEN EN DE ZONDE ATONED VOOR."


Het is een onweerlegbaar feit dat dit engelachtige worden geserveerd in een soort priesterlijke wijze op een altaar in de hemel in Jesaja 6:6 had de bevoegdheid om "misdaan sin" en "neem schuldgevoel weg." Het is dan ook logisch dat de engel in Exodus 23:21 kunnen ook "pardon sin" zonder een tweede God persoon van een vermeende Trinity.


Voor meer artikelen Voor gratis boeken Voor Video Teachings, abonneren op ons YouTube-kanaal


1 view0 comments

Recent Posts

See All