"eth" in Genesis 1:1 een verwijzing naar de Messias?

'De volgende artikelen is vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Google Translator. Onze excuses dat dit niet een perfecte vertaling van de originele Engels artikelen. '

Sommige hebben ten onrechte beweerde dat de non-vertaalbaar grammaticale signalering "eth" vinden in Genesis 1:1 ergens een verborgen zin voor Jezus de Messias het A tot Z van het hebreeuwse alfabet.


Genesis 1:1 zegt: "In het begin schiep God (ETH) de hemelen en de aarde".


Eth verschijnt direct na "gemaakt" en is vertaald in het Engels vertaalde omdat het een niet-vertaalbaar word die meer als een grammaticale annunciation dan een woord. Strong's zegt dat "eth" "algemeen gebruikt op wijzen er absoluut meer het voorwerp van een werkwoord of preset, zelfs of namelijk".


Het zou inconsequent beweren dat "eth" (de letters A tot Z in het Hebreeuws) heeft een diepere betekenis dan het gewone gebruik in de Hebreeuwse Bijbel. "eth" wordt gebruikt over 11.000 keer in de Hebreeuwse Schriften zonder ooit gebruikt als een verwijzing naar de Messias of als een verwijzing naar het A tot Z van het hebreeuwse alfabet.


Eth fungeert als een grammaticale functie start iets net als onze Engelse woorden "zelfs" of "namelijk" bijvoorbeeld, Genesis 10:8 zegt dat "Vervangen verhoging verwekt "eth" Nimrod ..." Met andere woorden, Vervangen verhoging verwekt de persoon gemeld als Nimrod, "namelijk" of "zelfs" Nimrod.


Genesis 2:6 zegt, "een nevel gebruik van de grond om water "eth" het hele oppervlak van de massa." Eth gewoon benadrukt of meldt het feit dat "een nevel gebruik van de grond met water (zelfs of namelijk) het gehele oppervlak van de massa".


Evenzo, Genesis 1:1 zegt: "In het begin schiep God "eth" de hemelen en de aarde." Met andere woorden: "In het begin schiep God (even of namelijk) de hemelen en de aarde".


Als "eth" verwijst naar de Messias of Gods A tot Z plan voor de schepping in Genesis 1:1, dan is de betekenis van "eth" is nietszeggend in de andere 11049 keren is gebruikt in de Hebreeuwse Bijbel. Daarom is het moeilijk om verbinding "eth" in Genesis 1:1 naar Christus' statements in Openbaring 1:8 en Openbaring 22:13.


Voor meer artikelen Voor gratis boeken Voor Video Teachings, abonneren op ons YouTube-kanaal

5 views0 comments

Recent Posts

See All